Kapperswinkel voor professionals

Bij Intercap kunt u niet alleen terecht voor alle soorten haar-, nagel- en beautyproducten,  maar ook voor professioneel advies, inspiratie en zelfs opleidingen.

Winkel en webshop

Intercap is een groot- en kleinhandel in professionele haar- en schoonheidsproducten die al bestaat sinds 1976. De eenmanszaak die Marcel Claes toen oprichtte, is intussen overgenomen door zijn 2 dochters en uitgegroeid tot een bvba met 7 medewerkers. We bieden u onze producten aan via de kapperswinkel in Genk, maar ook via onze webshop. We hebben een eigen leverdienst die uw bestelling razendsnel levert aan uw salon.

Service met een grote S

Voor ons draait het runnen van een kapperswinkel om zoveel meer dan het leveren van producten. We vinden het essentieel om mee te zijn met de trends, om steeds op zoek te gaan naar nieuwigheden en altijd up-to-date blijven door het volgen van cursussen en trainingen. Onze expertise geven we graag door aan u. Door u te helpen met het kiezen van de juiste producten, maar ook door het organiseren van creatieve opleidingen en workshops.

Vertrouw op de expert

Zoekt u kwalitatieve haar- of beautyproducten voor uw klanten of wilt u als particulier een ideaal product vinden voor uw haar? Breng dan eens een bezoek aan onze kapperswinkel in Genk. We geven u graag een woordje uitleg. Onze shop is geopend van maandag t.e.m. zaterdag. In onze webshop kunt u 24 uur per dag terecht voor het plaatsen van uw bestelling. Zit u met een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren.