Professionele make-up

Schoonheidsspecialisten en beautyexperts vinden alles wat ze nodig hebben bij Intercap. Wij leveren make-up en beautyproducten volgens de laatste trends.

Beautyproducten voor de schoonheidsspecialist

Behalve voor haarproducten kunt u ook bij Intercap terecht voor professionele make-up en gezichtsverzorging, zoals oogschaduw, lipstick, eyeliner en gezichtscrèmes. We bieden kwalitatieve producten voor schoonheidsspecialisten en particulieren die op zoek zijn naar een beter alternatief voor het Kruidvat of andere drogisterijen. Ons aanbod bestaat uit schoonheidsproducten van topmerken zoals Alcina en Bio 3T.

Advies op maat

Intercap is zoveel meer dan uw leverancier voor hoogwaardige beautyproducten. Wij helpen u met het vinden van het juiste product, maar informeren, instrueren en inspireren u ook als het gaat over het aanbrengen van professionele make-up. U kunt namelijk bij ons terecht voor tips, advies en creatieve make-upworkshops die u helpen om uw vaardigheden op punt te zetten. Daarnaast volgen we natuurlijk ook de laatste trends in beauty en make-up voor u op. Een service waar u de vruchten van plukt! 

Laat u adviseren

Ontdek ons aanbod professionele make-up en beautyproducten online of kom eens langs in de winkel in Genk. Wij zetten onze kennis graag in voor u en zoeken samen naar de juiste schoonheidsproducten. Heeft u geen tijd om langs te komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schoonheidsspecialisten en beautyexperts vinden alles wat ze nodig hebben bij Intercap. Wij leveren make-up en beautyproducten volgens de laatste trends.